Kahraman TV

Başkonuş'ta Yürekleri Isıtan Etkinlik

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın turizm cenneti Başkonuş Yaylası'nda önemli bir sosyal projeye imza atıldı.

Kahramanmaraş'ın gözde turizm merkezi Başkonuş Yaylası'nda yürekleri ısıtan etkinlik gerçekleşti.

Onikişubat Belediyesi'nin özel çocuklar için açmış olduğu okulun etkinliği için kapılarını çocuklara açan Başkonuş'ta önemli bir sosyal projeye imza atıldı.

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, kapılarını özel çocuklara açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası olarak, Kahramanmaraş Onikişubat Belediyemizin özel çocuklarımız için açmış oldukları okulun yapmıştıkları etkinlikte ev sahibi olmaktan memnunuz." dedi.

DOĞA VE MÜZİK BİR ARADA

Başkonuş'un Midillisi 'Küçük Enişte' çocukları rehabilite ederek keyifli anlar geçirmelerinde rol oynadı.

Onikişubat Belediyesi ve Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'e teşekkürlerini sunan Erdoğanyılmaz, bu tarz organizasyonlarda yeniden ev sahipliği yapmaya mutluluk duyacaklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çok mukaddes bir amaç var burada. Biz de nacizane destek olmaya çalıştık. Bugün midillimiz 'Küçük Enişte' çocukları rehabilite etmeye gitti. Çocuklar midilliyi sevdikten sonra ata binecekler.

Başkonuş'un ambiyansını bu tarz işler için değerlendiriyor olmak bizim için çok gurur verici. İnşallah bu tarz organizasyonlarda ev sahipliği yapmaya devam ederiz.

Güzel bileşenler ve çocukların güzel ruhları bir arada. Ne mutlu bizlere."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.