Kahraman TV

Başkan Okumuş'tan Öğrencilere Karne Hediyesi Dev Proje

KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Şortlarınızı hazırlayın sevgili öğrenciler yüzmeye, Mayısta karne hediyeniz bizden” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Şortlarınızı hazırlayın sevgili öğrenciler yüzmeye, Mayısta karne hediyeniz bizden” dedi.

Türkoğlu ilçesinin 5. Spor kompleksi, Orçan'ın kalbi olan Yeşilyöre Mahallesine kazandırılıyor. Proje kapsamında binlerce fidanının dikimi gerçekleştirildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 5. spor komleksindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmaları ile sosyal yaşam alanı ve spor kompleksi olan proje açılış için gün sayıyor. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkoğlu 5. Spor Kompleksi’ndeki çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Söz verdik yapıyoruz. Çalışıyoruz, gayret ediyoruz.

Hizmet üretip, eser bırakıyoruz. Şortlarınızı hazırlayın sevgili öğrenciler yüzmeye, Mayısta karne hediyeniz bizden. Türkoğlu ilçemizin 5. Spor kompleksini Orçan'ın kalbi olan Yeşilyöre Mahallemize yapıyoruz. An itibariyle binlerce fidanlarımızın dikimini gerçekleştirdik.

İçerisinde; Sentetik Çim Saha, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çok Amaçlı Saha, İdari Bina, Yürüyüş yolları, Soyunma Odaları, Kır Lokantası, Etkinlik Alanı, Mesire Alanı, Fitness ve Çocuk oyun grubu ile birlikte yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmalarımızla ilçemize sosyal yaşam alanı ve spor kompleksi olan projemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.