Kahraman TV

Başkan Okumuş'tan, Habibe Öçal Hakkındaki İddialara Yanıt Gecikmedi

KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş'ın "sürgün" iddialarına Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş'tan yanıt geldi.

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş'ın "sürgün" iddilarına Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş'tan yanıt geldi. 

Habibe Öçal'ın Gürbüz Saltaş'ı sürgün ettirdi iddiaları gündemde yayılırken Türkoğlu İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş olayla ilgili; "Habibe Öçal'ın, Gürbüz Saltaş'ın tayin edilmesiyle ilgili hiçbir bağlantısı yoktur, ayrıca vekilimizi çeşitli sosyal medyalardan yıpratmak için kardeşi ile ilgili bir takım alakasız iddialar ortaya atılmaktadır. Kardeşi Kahramanmaraş'ta ikamet etmektedir."

"VEKİLİMİZİN KARDEŞİNİN O BÖLGEDE KAYITLI VEYA KAYITSIZ HAYVANI YOKTUR"

"Söz konusu yerde vekilimizin kardeşine ait herhangi bir şekilde kaytlı veya kayıtsız hayvanı yoktur. Kendisi çiftçilikle uğraşmakta ve susuz tarım yapmaktadır. Yılda 1 defa gelip arazisini kontrol edip gitmektedir. Kaldı ki bir kimse vekil kardeşi de olsa çiftçilik ve hayvancılık yapması gayet normaldir. O bölge de yapılan seranın vekilimiz ve kardeşiyle ilgili hiçbir ilgisi yoktur. "

"BAHSİ GEÇEN YER BAŞKASINA KİRAYA VERİLMİŞTİR"

"İddiada bahsi geçen yer geçtiğimiz aylarda zaten hayvancılıkla uğraşan başka bir vatandaşa kiraya verilmiştir. Söz konusu yerde vekilimizin kardeşine ait herhangi bir şekilde kayıtlı veya kayıtsız hayvanı yoktur. Kaldı ki bir kimse vekil kardeşi de olsa çiftçilik ve hayvancılık yapması gayet normaldir. İddiada bahsi geçen Sayın vekilimizin kardeşi hakkında acılan ne bir dava var nede yapılan yasal bir işlem var. Zaten ortada bir çiftlikte yok. Eski, derme çatma metruk yapı var. Vatandaşlarımız da siz değerli basın mensuplarımızda gidip görebilirler."

"ÇİFTÇİLER İÇİN İŞ MAKİNASI GÖNDERİLMİŞTİR"

"DSİ’nin iş makineleri vatandaşların talebi üzerine görevlendirildi. Çünkü 2019’da aşırı yağışlardan dolayı Çobantepe ve Hacıbebek’te bulunan tarım arazileri su altında kaldı. Bu çiftçilerimiz DSİ’ye dilekçe vererek suyun tasfiye edilmesini istemiş DSİ yetkileri ise çiftçilerimizin mağduriyetlerini gidermek için konuda bahsi geçen alana iş makinesi göndermiştir. Yani iddiada bahsi geçen alan Sayın vekilimize ait olmayıp iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Fotoğrafları servis edilen araziler başka çiftçilerimize ait tarım alanlarıdır. "

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.