Kahraman TV

Başkan Okumuş: Önemli Olan Proje Değil, Benim Gibi İcraat Yapmak'

KAHRAMANMARAŞ

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, yoğun bir kalabalıkla Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde konuşma yaptı

Türkoğlu Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Gönül Belediyeciliği sloganı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Okumuş, göreve geldiği günden bu yana vatandaşların acı tatlı günlerinde yanlarında duruyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Türkoğlu İlçesi Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yoğun bir kalabalığa konuşma yapan Osman Okumuş,'Önemli olan proje yapmak değil, benim gibi icraat yapmak. Türkoğlu kimsenin babasının malı değil. Bu ilçede 75 bin insanımız yaşıyor. Bu ilçe onların. Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Türkoğlu'nu daha ileri seviyeye götürmek için çalışacağız. Yabancı yatırımcıları Türkoğlu'na getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bizlere inanan milletimize şükranlarımı sunuyorum' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Orçanlı 5 Yıl Önce

Sayın osman okumuş sen kendi elinle başkanlığı kaybediyorsun kızıleniş göletini birilerine peşkeş cektin vatandaşın tarlasındaki mahsuller kurudu bu vatandaş sana oy verir mi vermez tabiki

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.