Kahraman TV

Başkan Kılıç'tan, İSKUR Group'a Ziyaret

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, tekstil sektöründe öncü gelen isim İskur Group'a ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, tekstil sektöründe öncü gelen isim İskur Group'a ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretinin devamında ise şehir için neler yapılabileceğini ve esnafa nasıll katkıda bulunabileceği yönünde gerekli yetkili mercileri ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Kılıç'ın paylaşımında;

"Günümüz şehrimizin En Büyük Mülki Amiri Sayın Valimizi ziyaret ile başlayıp, tekstil sektörünün devi İskur Group’un patronu Sayın Kadir Kurtul beyi ziyaret edip, işletmeyi gezip Kahramanmaraş Sanayisi hakkında Kalkınma Politikaları Başkanımız Genel Başkan Yardımcımız Prof.Dr.Ümit Özlale şehrimiz için yapmış olduğu araştırmaları aktardı.

Sonrasında Ziraat Odası Başkanlığı ziyareti yaparak şehir için neler yapabiliriz bunun istişaresini gerçekleştirdik. Ziyaretimize Küçük Sanayi Kooperatifini ziyaret ederek devam ettik ve bir takım istişarelerde bulunduk. Esnaf ve sanatkarlar odası ziyaretinde ise şehrin esnafları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Misafirperverliklerinden dolayı tüm oda başkanlarımıza ve İş insanı Sayın Kadir Kurtul’a teşekkürü bir borç biliriz..." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.