Kahraman TV

Başkan Güngör'ün Bayram Mesaisi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ramazan bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik ve ziyaretlere katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında gerçekleştirilen Bayramlaşma Töreni’ne katıldı.

Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal başta olmak üzere AK Parti milletvekilleri, İl ve ilçe başkanlığı yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek herkesin bayramını kutladı.

Sonrasında Trabzon Caddesi’nde Valilik önünde gerçekleştirilen Geleneksel Bayramlaşma Törenine katılan Başkan Güngör, burada protokol mensuplarının yanı sıra, sivil toplum kuruluşları temsilciler, siyasi parti temsilcileri,muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Güngör aynı zamanda Aksu TV canlı yayınına da katılarak İslam Alemi başta olmak üzere tüm
Kahramanmaraşlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Başkan Güngör sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve beraberindekilerle birlikte, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürütülen Pençe Harekatı'nda, PKK'lı teröristlerce önceden yerleştirilen EYP'nin infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Taşhan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.