Kahraman TV

Başkan Güngör Kahramanmaraşlılara Yeni Yaşam Alanlarını Müjdeledi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraşlılara doğanın içinde yer alacak yeni yaşam alanlarını tanıttı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Tarihi Ali Kayası'nda ve Tekir/Yeşilgöz Mesire Alanı'nda hayata geçirilecek olan projeleri Kahramanmaraşlılarla paylaştı. 

Tarihi Ali Kayası mevkiinde kazandırılacak olan alanları paylaşan Başkan Güngör, paylaşımına şu notu düştü:

"Bugün Tarihi Ali Kayası mevkiine kazandıracağımız cam seyir terası, asma köprü, yüzer iskele, kafeterya, yürüyüş ve dinlenme alanları ve karadan rahat ulaşım sağlayacak yol güzergahları ile ilgili yerinde inceleme yaptık."

Başkan Güngör'ün paylaştığı diğer proje ise Tekir/Yeşilgöz Mesire Alanı'ydı. 

Vatandaşlara nefes aldıracak Tekir/Yeşilgöz Mesire Alanı'nda devam eden çalışmaları aktaran Başkan Güngör, şunları söyledi:

"Tekir/Yeşilgöz Mesire Alanı'nda çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yürüyüş yolları, gölet iskelesi, ahşap köprü, çocuk oyun alanı, büfe, mangal alanları, kent mobilyaları, sosyal tesis, kamp v konaklama alanları, mescit, otopark kapasitesi de artırılacak."

Yorumlar (1)

Mücahit G. 3 Yıl Önce

Bunlara kafa yoracağına ilk başta var olan yerleri temizlesin . Aksu çayına gidip bir baksın fabrikanın atık sularından geçiyor mu ? Havaalanı yolundaki köprüden akan suyun pisliğine bir baksın . Termik santraller yüzünden kirlenen havaya baksın . Bıraksınlar artık bu oyunları.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.