Kahraman TV

Bakan Koca Kahramanmaraşlı İsim İçin Talimat Verdi: Tabiplikte Açığa Alındı

KAHRAMANMARAŞ

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle inceleme başlatılan ve sözleşmesi feshedilen Kahramanmaraşlı Ali Edizer, tabiplik görevinden de açığa alındı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla Kahramanmaraş Elbistanlı Ali Edizer'in tabiplik görevini de açığa aldırdı.

AA'nın haberine göre, sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı sözleşmesi feshedilen ve görevinden alınan Ali Edizer'in kadrosu, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle, Güdül Devlet Hastanesine gönderildi.

Edizer'in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi.

MESLEKTAŞINA SALDIRDI

Edizer'in 2018 yılında Prof. Dr. Kemal Niyazi Arda'ya saldırdığı ortaya çıktı.

Edizer'in tacizle suçlayarak saldırdığı doktor, işe tedirginlikle gittiğini ve valiliğin koruma verdiğini söyledi.

TEDAVİ ERKEK DOKTOR TARAFINDAN YAPILMIŞTI

İddia edilenlere göre Edizer, eşinin GATA'da mamografisini çektirdi. Kadın doktor bulunmadığı için ultrason çekimi erkek doktor tarafından yapıldı. Edizer, eşinin tedavisinden 6 ay sonra hastaneye giderek tedaviyi uygulayan Prof. Dr. Kemal Niyazi Ardatacizle suçladı.

"BAŞHEKİM YARDIMCISI OLARAK ATANDI"

Edizer, görevini tekerlekli sandalye ile sürdüren Arda'ya saldırdı. Konuyla ilgili konuşan Edizer, "Başhekim ve yardımcısı güçlükle zapt etti. Daha sonra hastanemize başhekim yardımcısı olarak atandı" dedi.

"VALİLİK KORUMA VERDİ, İŞE TEDİRGİNLİKLE GİDİYORUM"

Valiliğin koruma verdiğini belirten Arda, "Her an bana saldırabileceğini biliyordum, valilik koruma verdi. Aracımın üzerinde sigara söndürdüler, otoparkta 3 kişinin saldırısına uğradım. Dava açtım. İfadem ve tutanaklar kayboldu. İşe hâlâ tedirginlikle gidiyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (2)

FATİH Emlik K.Maraş 4 Yıl Önce

Taciz varsa sağlıkta şiddette VAR

Adil bey 4 Yıl Önce

Madem bu kadar vukuatlıydı gatanın başhekim yardımcılığına kadar nasıl yükseliyor. Kraldan kralcılık isterse müslümanım Allah adamıyım bilmem ne desinler yok abi. Laiklik yıllarını özledim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.