Kahraman TV

Babacan: "Ekonominin Şuan ki Durumunun Ana Sebebi Kötü Yönetimdir"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta DEVA Partisi 1. Olağan Kahramanmaraş İl Kongresi düzenlendi.

Kahramanmaraş’ta DEVA Partisinin İl Kongresine katılan Ali Babacan kongre öncesi partililere seslendi.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'ın konuşmalarında:

"DEMOKRASİ, MİLLETİMİZİN SESİNİ ÖNE ÇIKARMAK DEMEK"

Demokrasi milletimizin sesini öne çıkarmak demektir. Anayasal düzeni korumak millet iradesini her şeyin üstüne koymak demektir. Demokrasi 73 sene önce sandıkları koruyan aslan köylülerin hasretidir. Demokrasi 15 Temmuz gecesi tankları durduran bu cesur milletin demokrasi hasretidir. Bundan 5 yıl evvel demokrasimize karşı hain bir darbe girişimi gerçekleşti. Bu hain örgüt, FETÖ örgütü demokrasimizi fethetmeye çalıştı. Halkımız o gece devleti ayakta tuttu. Halkımızın demokrasi sevdası tankların önüne geçerek set çektiler. 15 Temmuz niçin başarılı oldu o direniş haklı bir direnişti meşru idi. Sivil bir direniştir. Darbeye direnirken şehit düşen vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Tüm gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 2 gün sonra kaybettiğimiz kardeşlerimiz saygıyla anacağız." ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Babacan:

"BU MİLLETİHİÇ KİMSE ALDATMAYA ÇALIŞMASIN"

Geçen hafta Cumhurbaşkanı bir konuşmasında enteresan ifadeler kullandı. O ifadeler ekonomi ile ilgili sorunları başkalarına civa etme çabasıydı.

Bakın size Cumhurbaşkan'ın kullandığı ifadeleri söyleyeyim:

“Gezi olaylarındaki amaç neyse ekonomimize yönelik saldırılardaki amaçta odur dedi. Çukur eylemlerindeki niyet neyse kur, faiz, enflasyon üçgeni üzerinden kurulan oyunda aynıdır. 15 Temmuz darbe girişiminin gerisindeki sinsi gaye de ekonomik sıkıntıya sokma gayesi aynıdır. Bakın neyle neyi karıştırıyor. Ekonomideki bütün sorunların faturasını taa 2013’teki gezi olaylarını yapanlara yıkmaya çalışıyor. 15 Temmuzdaki yaşananları bugünkü ekonominin durumuna bağlıyor . Hiç kimse kusura bakmasın bu milleti hiç kimse aldatmaya çalışmasın." ifadelerini ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.