Kahraman TV

Aycan: “Gelir İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş’ta Personel Sıkıntısı Yaşıyor”

KAHRAMANMARAŞ

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş'ın ilçelerinde ve başka ilçelerde Gelir İdaresi Başkanlığının personel sıkıntısı yaşadığını belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, şu ifadelere yer verdi:

“Kamu yönetimi açısından düzenli vergi toplanması çok önemlidir. Bu da Gelir İdaresi Başkanlığının etkinliğiyle ilgilidir. Gelir İdaresi Başkanlığının ülkemizin her ilçesinde yeterli sayı ve nitelikte personelle çalışması çok gereklidir. Şehrim Kahramanmaraş'ın ilçelerinde ve başka ilçelerde Gelir İdaresi Başkanlığı personel sıkıntısı çekmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığına yeni personel alınmasında fayda vardır. Çalışan personelin özlük haklarının ve statüsünün de iyileştirilmesi gereklidir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda mali hizmetler sınıfının oluşturulmasında da yarar vardır. Uzun süredir açılmayan gelir uzmanlığı sınavının açılması, kadrosunun artırılması, bekleyen kişilerin gerekli yükseltmesinin yapılması işleyiş ve hizmetlerin etkinliği için faydalı olacaktır. Genel anlamda Gelir İdaresi Başkanlığı personelinin özlük haklarının iyileştirilmesinde fayda vardır.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.