Kahraman TV

Avrupa'nın En İyisi K.Maraş'ta

KAHRAMANMARAŞ

 Avrupa’nın en iyi koruyucu sağlık uygulaması seçilen gen test uygulaması Kahramanmaraş’ta uygulanmaya başlandı


Genetik özelliklere göre kişisel yaşam planı çıkaran test, Kahramanmaraş'ta uygulanmaya başladı. Avrupa’nın en iyi koruyucu sağlık uygulaması seçilen gen test uygulamasına ilgi şimdiden oldukça yoğun oldu.
Gen test, ile kişinin genetik özellikleri doğrultusunda sağlıklı, enerjik ve sağlık açısından kaliteli bir hayat sürmesi için uygulanıyor.
Mi-gen gentest, insan genomunun ve hücrenin moleküler özelliklerini, moleküler biyoloji, epidemiyoloji, biyokimya, beslenme, diyetetik, istatistik tıp ve bilgi teknolojilerindeki son gelişmeleri kullanarak tamamen size özel “optimum kişisel yaşam planı” olarak hizmet sunuyor.

Doç. Dr. Müzeyyen İzmirli konuya ilişkin 'Hücrelerden meydana gelmiş bir bireyiz. Bu hücreler özelliklerini çekirdeğimizde bulunan DNA adlı bir kitabın içerisinde barındırıyor. DNA'mız bazı harflerden, kelimelerden ve cümlelerden oluşuyor. Bu durum bizim bir anlamda alın yazımız' ifadelerini kullandı.

Eğer sizlerde genetik özelliklerinize göre yaşam planı çıkarmak istiyorsanız KSÜ Avşar Kampüsü karşısında bulunan Atnas 216 Residence B Blok 66 numaradaki merkez adresiniz olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.