Kahraman TV

Atnas Grup ve Sular Sağlık Grubu'ndan Kahraman Medya'ya Ziyaret

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta vizyon projelere imza atan Atnas Grup Ve Sular Grup Kahraman Medyayı ziyaret etti.

Atnas Grup ve Sular Grup Yöneticileri Kahramanmaraş’ın Genç İletişimcilerinin bir araya geldiği Kahraman Medya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın konuşulduğu ziyarette Atnas Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Nasır, “Kahramanmaraş’ı ve bizleri umutlandırdınız, inşallah güzel projelerde ve güzel haberlerde bir araya geliriz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ziyarette Kahramanmaraş için medya andına önemli bir yatırım yapıldığının altını çizen Emre Nasır ise, “ Allah emekleri boşa çıkarmasın. Girişi, stüdyosu ve fotoğraf ekibiyle güzel bir medya binası oluşturulmuş. Allah başarılanızı daim etsin.” ifadelerini kullandı.

Sular Sağlık Grubu Yöneticisi Fatma Gül Sular Nasır’da ise, “Genç bir ekip. Gençlerin enerjisini güzel buldum. Kahraman Medya’nın adım adım büyüdüğünü görüyoruz. Dahada iyi yerlere geleceğinize olan inancımız tam.” İfadelerine yer verdi. 

Kahraman Medya Dijital Yayın Koordinatörü İlker Apaydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraş’ın İki önemli Kuruluşu Atnas Grup ve Sular Sağlık Grubu yöneticileri bizleri ziyaret etti. Kendilerine şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Vizyon projelere imza atıp, Kahramanmaraş’ın gelişmesi adına çalışıyorlar. Bizlerde yapılan güzel işlerin takipçisi olacağız. Bu memlekette bir taş üstüne taş koyan herkesin yanındayız. Daha çok çalışacağız.” diye sözlerini sonlandırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.