Kahraman TV

Ali Öztunç’tan Güngör’e: Bana Laf Yetiştirme, Millet Perişan

KAHRAMANMARAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç; "Bana Laf Yetiştirme, Millet Perişan" Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Kahramanmaraş ve Gaziantep büyükşehir belediyeleri kar sınavından sınıfta kaldı." demişti.

Bunun üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör sosyal medya hesabından; "Siz yalan siyasetini sürdürdükçe biz de gerçekleri yüzünüze vurmaya devam edeceğiz. Savunduğunuz ‘tuz almadı’ yalanınıza ithafen karla mücadele çalışmalarımıza devam ediyoruz." Yanıtını verdi.

İşte o paylaşım;

Siz yalan siyasetini sürdürdükçe biz de gerçekleri yüzünüze vurmaya devam edeceğiz.
Savunduğunuz ‘tuz almadı’ yalanınıza ithafen karla mücadele çalışmalarımıza devam ediyoruz. @Ali_Oztunc #Kahramanmaraş pic.twitter.com/00KLCWObZu

— Hayrettin GÜNGÖR (@hayrettingng) January 21, 2022

"BANA LAF YETİŞTİRME, MİLLET PERİŞAN"

Tartışma devam ederken CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan Güngör'e;Bir de utanmadan bana laf yetiştiriyorsun

Kahramanmaraş senin beceriksizliğin yüzünden perişan oldu. Herkes biliyorki kar ile mücadelede de sınıfta kaldın. Bana cevap vereceğine işini yapsaydın hemşehrilerimiz mağdur olmazdı. Sen beceriksizliğin kitabını yazmışsın." Şeklinde yanıt verdi.

İşte o paylaşım;

Bir de utanmadan bana laf yetiştiriyorsun @hayrettingng Kahramanmaraş senin beceriksizliğin yüzünden perişan oldu. Herkes biliyorki kar ile mücadelede de sınıfta kaldın. Bana cevap vereceğine işini yapsaydın hemşehrilerimiz mağdur olmazdı. Sen beceriksizliğin kitabını yazmışsın.

— Ali Öztunç (@Ali_Oztunc) January 21, 2022
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.