Kahraman TV

Ali Öztunç, Zeynep Şenpınar Davası İçin Muğla'ya Gidecek

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar cinayeti davası için harekete geçti. Öztunç, davayı yakından takip etmek için Muğla'ya gideceğini ifade etti.

Türkiye'nin gündemine oturan ve yürek sızlatan olay karşısında CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç kayıtsız kalamadı. 

Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar'ın erkek arkadaşı tarafından vahşice bıçaklanarak katledilmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Dün Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde babasının yanına defnedilen Zeynep'in katilinin gerekli cezayı alması için Ali Öztunç, bütün süreci yakından takip edeceğini belirtti.

Ali Öztunç sosyal medya hesabında şu sözlere yer verdi;

''1- Muğla'da katledilen Zeynep Şenpınar kardeşimiz ile ilgili CHP Muğla il Başkanı ve Muğla Milletvekillerimiz ile gerekli temaslarda bulunduk. Pazarcıklı avukat arkadaşımız Haydar İkizer, Muğla Baro Başkanı ve bazı sivil toplum örgütleri ile temasa geçerek davaya müdahil olmuştur. ''

''2- Zeynep Şenpınar ile ilgili davada ben de Muğla'ya giderek başından sonuna davanın takipçisi olacağım ve katilin gerekli cezayı almasını sağlayacağım.'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.