Kahraman TV

Ali Öztunç'tan İki İsme Suç Duyurusu

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Sır Barajı'ndaki skandal görüntüler sonrası Hayrettin Güngör ve Murat Kurum ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Sır Barajı'nda gerçekleşen skandal görüntüler karşısında sessiz kalamadı.

Öztunç, konuyla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un tepkisizliğindan dolayı suç duyurusunda bulunacağını sosyal medyasından paylaştı.

Öztunç'un sosyal medyasından paylaştıkları;

''Kahramanmaraş Sır barajındaki çevre katliamının, rezaletinin, ayıbın videosu da bu. Güzel şehrimiz bu görüntüleri haketmiyor. Gerekli suç duyurusunda bulunacağım. Memlemetimiz sahipsiz değil bunu herkes artık öğrensin.''

''1-Bu görüntüler Kahramanmaraş sır barajından. Maalesef sanayi tesislerinin kimyasal atığı bu görüntülere sebep oluyor.Defalarca çağrı yaptım, mücadele ettim ama maalesef ne Çevre Bakanlığı ne de Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi duyarlılık göstermedi.

@GulizarBicer @veliagbaba'' 

''2- Bu çevre katliamının sorumluları sadece fabrikalar değil aynı zamanda duyarsız kalan kamu görevlileridir. Bu nedenle bu kamu görevlileri hakkında da suç duyusunda bulunacağım. Bunu yapmaya mecbur bırakıldım maalesef.

@ATuncayOzkan @ankahabera @BirGun_Gazetesi @halktvcomtr''

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.