Kahraman TV

Ali Öztunç: Müfettişler Denetlemeli, İnsanlara İftira da Olabilir

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç son dönemde Kahramanmaraş gündemini meşgul eden yolsuzluk iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç yaptığı açıklamada;

"Bazı Kamu kurum ve kuruluşlarına Onikişubat Belediyesi'ne yönelik bir operasyon gerçekleşti. Operasyon neticesinde bazı isimler gözaltına alındı ve ifadelerini verdiler. O ifadelere hakimim öncelikle onu söyleyeyim. Dosyada gizlilik kararı var ama biliyorum. İtirafçı olmuşlar. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı bu konuda adım atmalıdır." dedi.

Kahraman TV Muhabiri İlker Apaydın'ın "Sayın Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Elende belgeler olduğunu gösterdi. 2014'ten bu yana denetimlerden pak bir şekilde geçtiklerini söyledi. Konuyla ilgili neler söylersiniz?" sorusuna ise Öztunç şu yanıtı verdi;

"Hanefi bey geçmişten tanıdığımız bir belediye başkanı, kendisine değer veririm, sayarım. Hanefi bey açıklamasında hodri meydan dedi. Belgeler gösterdi. Kendine güveniyor, kendinden emin konuştu. Ben Hanefi beyin bu güvenden dolayı müfettişleri davet etmesini bekliyorum. Müfettişler bu soruşturmayı yapmazsa kendisinin adı lekelenecek. Bu tip durumlarda insanlara iftira da olabilir. Parti içi güç kavgası var. Parti için kavga sonucunda olan vatandaşa oluyor. Bu kavga rant kavgası. Ben ifadeleri okudum, gizlilik kararı var konuşamıyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.