Kahraman TV

Ali Öztunç Gündeme Getirdi KASKİ Geri Adım Attı

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un Ülkenin koronavirüsle mücadele ettiği zor günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı KASKİ'nin suya zam yaptığını dile getirmesinin ardından KASKİ'den açıklama geldi.

KASKİ'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada: "Büyükşehir Belediye Meclisinin 2017 yılında aldığı karara istinaden Su Ücret Tarifesi, her yıl Ocak ayında enflasyon oranına göre güncellenmektedir.

NİSAN AYINA UZATILDI

Hemşehrilerimizin kış dönemindeki fatura yükünü hafifletmek için Mart ayına ertelenen bu güncelleme, Dünyayı ve Ülkemizi olumsuz etkileyen Corona Virüs salgını ve bu kapsamda Hükümetimizin aldığı tedbirler çerçevesinde Nisan ayı sonuna kadar uzatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

İşte KASKİ'nin O Açıklaması:

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise, KASKİ'nin bu paylaşımı ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim, Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesinin virüs salgının yaşandığı bugünlerde suya yaptığı zammı kısa bir süre önce dile getirmiş ve bunu geri almalarını söylemiştim.

DOĞRUSU BUYDU YANLIŞTAN DÖNDÜLER

Benim uyarım ve muhalefetim üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi gece yarısı açıklama yaparak zammı ertelediğini bildirdi. Doğrusu buydu. Başta yaptıkları yanlıştı. Yanlıştan döndüler. Kahramanmaraşlı hemşerilerim adına Teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU:

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Koranavirüs salgını varken Kahramanmaraş'ta suya zam yaptığını dile getirmişti.

İşte Öztunç'un O Paylaşımı:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.