Kahraman TV

Ali Öztunç Bertiz Köylerini Gezdi

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Ayhan Çiftarslan seçim çalışmaları kapsamında Bertiz Köylerini gezdi.

Bertiz köylerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ali Öztunç, burada yaptığı açıklamada montajlarla kendisine iftira atıldığını vurgularken, şu ifadeleri kullandı;

"Dedem gazidir. Künyesini Milli Savunma Bakanliğı'ndan alacağım. Salı veya Çarşamba günü ben ecdadımı aciklayacağım ama herkes ecdadını aciklayacak. Montajla iftira atıldı. Tübitak resmi evrak yollayacak. Sonrasında bunu yapanlara dava açacağım" ifadelerini kullandı.

Ali Öztunç, Bertiz yollarıyla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaştı ve şu notu düştü;

"Bugün Bertiz köylerindeydim. Bertizli hemşerilerime gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Bertizliler kendi sorunlarını dile getirenlere sahip çıkacaklar. Bertiz yolları perişan dediğimde Bertize otoban yaptık diye cevap veren AKP vekilini Bertize gitmeye çağırıyorum. Ben gittim ve yolların videosunu çektim. İzleyin bakalım Bertiz yolları otoban mı değil mi?"

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Ayhan Çiftarslan ise Dulkadiroğlu ilçesi ve köyleri için yapacağı projeleri anlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.