Kahraman TV

Ali Öztunç: Baskılarınız Beni Yıldıramaz

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanamraş Milletvekili Ali Öztunç Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Öztunç,

Geçtiğimiz günlerde Kavlaklı'da bayram susuz geçti tartışmaları Kahramanmaraş'ta gündem olmuştu.CHP Kahramanamraş Milletvekili Ali Öztunç, Su sıkıntısının Sadece Kavlaklı'da olmadığını, Beşenli ve Fatmalı'da da susuz bayram geçildiğini söyledi.

Ali Öztunç açıklamasında:"Değerli hemşerilerim; Kahramanmaraş’ta köyler susuz , bayramda su sorunu yaşandı dediğimde AK Parti il yöneticileri, bazı İlçe başkanları gözleri kör biçimde bana saldırmıştı. Milletin susuzluğunu ucuz siyaset olarak görmüştü. İşte Fotoğraflar... Onikişubat ilçemizin Beşen köyü. Tankerlerle su taşınıyor köye. Millet bu çağda tankerlerden su alıyor.

"KAHRAMANMARAŞ SAHİPSİZ DEĞİL"

Peki Kahramanmaraş Büyükşehir belediye Başkanı Hayrettin Güngör ne yapıyor. Belediyenin borcu var deyip hizmet etmiyor. Sadece Beşen değil bayramda Fatmalıda da su yoktu, Kavlaklı’da da... dış ilçelerin sorunlarını da önümüzdeki günlerde fotoğraflarla belgelerle açıklayacağım. Kimse unutmasın Kahramanmaraş sahipsiz değil. Kahramanmaraş çantada keklik zannedilip bu kadar hizmetsiz bırakılamaz. Açık açık söylüyorum ; tehditleriniz, trolleriniz, medyaya haber yapmayın baskılarınız beni yıldıramaz , korkutamaz.... herkes aklını başına alsın ve artık Kahramanmaraşımıza hizmet etsin." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.