Kahraman TV

Ali Öztunç:''Bana 5 Yıl Verin K.Maraş’ı Akdeniz’in İncisi Yapayım''

KAHRAMANMARAŞ

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, CHP İl Başkanlığı’nda Basın Toplantısı Yaptı

İşte Ali Öztunç’un Basın Toplantısı’ndan Satır Başları;

BENİM İÇİN ÖNCELİK HİZMET

''Bütün Kahramanmaraş’ın milletvekiliyim. Bu güne kadar milletvekilliğimi öyle gerçekleştirdim. Tüm hemşehrilerimin oyunu istiyorum. Değerli arkadaşlar mesele hizmet. Benim için öncelik hizmet. Tek bir derdim oldu bunu da az çok başardığımı düşünüyorum. Partim Cumhuriyet Halk Partisi malum ittifak görüşmeleri sonucu Büyükşehir adayı olmamı uygun gördü.

BU ONURLU BİR GÖREVDİR

Kahramanmaraş Büyükşehir adaylığına uygun görüldüm. Bu onurlu bir görevdir. İnanıyorum biliyorum, güveniyorum . 31 mart akşamı bu kardeşiniz Kahramanmaraş Büyükşehir belediye Başkanı olacak. Bu kardeşinize 5 yıl verin K.Maraş’ı Akdeniz’in İncisi Yapayım.Ciddi Bir ekibim var 5 yıl içerisinde göreceksiniz. Yönetim Eksikliği var bu eksiğide kardeşiniz giderecek.

STADINI BELEDİYE OLARAK BİZ YAPACAĞIZ

Göreve geldiğimizde Kahramanmaraşspor Stadı'nı Belediye olarak biz yapacağız. Aksu çayını temizleyeceğiz. Bertiz Köyleri Perişan oraya gitsinler. Geçmiş dönemde verilen sözlerin yapılmadığı ortada. Hiçbir vatandaşım sudan zehirlenmeyecek, biliyorsunuz 90 bin vatandaşımız sudan zehirlendi. Sevgili hemşehrilerim kardeşinize, 5 yıllığına mührü bu kardeşinize izin verin; Bambaşka bir kent çıkarayım. İstihdam oluşturayım.

HAYRETTİN BEY’E BAŞARILAR DİLİYORUM. O DA MEMLEKETİMİZİN EVLADI

Son Olarak 2 adaylı yarış olacak gibi görünüyor. Hayrettin Bey’e başarılar diliyorum. O da Memleketimizin evladı. Ben Sayın Güngör’e başarılar diliyorum. Bilinsin ki CHP’ye yakışır bir seçim Kampanyası olacak. Centilmence bir yarış olacağını düşünüyorum. Asla kimseye hakaret etmeyen bir kampanya olacak. Hayrettin Bey Ankara’ya tekrar dönecek.

CHP 350-400 BİN ARASINDA OLACAK

Sadece CHP’liden değil herkesten oy istiyorum. Belediyeye emek veren hiçbir kardeşimiz ekmeğinden edilmeyecek.

Yerel Seçimlerde Adaya Oy verilir isme göre yer verilir. CHP'nin yerel seçimlerdeki oyu 350-400 bin olacak.''

HABER: HASAN ÇİFTÇİOĞLU

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.