Kahraman TV

AK Parti Kahramanmaraş'ta Kongreye Doğru: Yeniden Aday Olmayacak

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebutalip Ceren, Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine devam etmeme kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebutalip Ceren, Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeniden aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Ebutalip Ceren, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

"Kıymetli Büyüklerim, abilerim, genç kardeşlerim, Dulkadiroğlu ilçemizin kıymetli vatandaşları; 2014 yılından itibaren partimizde çeşitli görevlerde bulundum. 05.02.2018 tarihinde yapılan 2.Olağan Kongremizle birlikte tüm gayretimle Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi gururla yürüttüm. Yakın zamanda yapılması planlanan AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları 3.Olağan Kongremizde; yaş haddine yakın olmam ve genel merkezimizin belirlemiş olduğu Belediye Meclis Üyelerinin devam etmemesi kararına istinaden tekrardan aday olmayacağımı beyan ediyorum. Göreve geldiğim günden bugüne her zaman yanımda olan desteklerin esirgemeyen başta ailem olmak üzere, görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime, mahalle teşkilatlarıma, tüm yol arkadaşlarıma gayretlerinden ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim. 

GENÇLİK KOLLARI SİYASETİN ENERJİSİDİR

Gençlik Kolları siyasetin akademisidir, dinanizmidir, enerjisidir. Gençler bu ülkenin yarınıdır, geleceğidir. Biz gençlere her zaman bu hissiyatla yaklaşan her şartlarda desteklerini esirgemeyen ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğum başta İlçe Başkanım SN. Şahin Avşaroğlu'na, İlçe Belediye Başkanım SN.Necati Okay'a, İlçe Kadın Kolları Başkanım SN.Asuman Yavuz'a, önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanım SN.Ali Çam'a, İl Başkanım SN.Ömer Oruç Bilal Debgici'ye, Genel Başkan Yardımcım SN. Mahir Ünal'a, İçişleri Komisyon Başkanım SN. Celalettin Güvenç'e ve diğer tüm Milletvekillerime, Teşkilat mensuplarımıza, Gönüllü neferlerimize teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatları dur durak bilmeden çalışan, gönüllü fedakar ve vefakar kişilerden oluşan bir ailedir. 

3.Olağan kongremiz ile yeni dönemde görev alacak olan tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime başarılar diliyorum. Dulkadiroğlu İlçe Belediye Meclis Üyeliği görevim ile liderimiz SN. Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere aşıladığı millete hizmet aşkı ile davama, yükselen Dulkadiroğlu İlçeme ve kahraman şehrime tüm gayretlerim ile inandığım yolda yürüyerek hizmet etmeye devam edeceğim. Saygı ve Sevgilerimle."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.