Kahraman TV

AK Parti Elbistan Başkanı Sungur Sert Konuştu:Bu Tavır Şerefsizliktir!

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur, Elbistan Devlet Hastanesindeki taviz iddialarına ve farklı dedikodular ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte Hasan Sungur'un Açıklamasında Satır Başları:

“Son günlerde sosyal medya üzerinde dillendirilen ve bazı yerel basın organları tarafından haberleştirilerek gündeme getirilen Elbistan Devlet Hastanesi hakkındaki bazı dedikodu ve iddialar vatandaşlarımızda tedirginliğe ve kamuoyunda bilgi kirliliğine neden olmuştur.

” SORUŞTURMA YAPILIYOR”

Konu savcılığa intikal etmiş olup adli soruşturmalar adli makamlar tarafından yapılırken bir taraftan da idari makamlar tarafından gerekli işlemler yapılarak görevden uzaklaştırma da dahil olmak üzere idari soruşturma yapılmaktadır.

Günde binlerce poliklinik hizmetinin verildiği, onbinlerce insanımızın giriş yaptığı ve yüzlerce yataklı tedavi ünitesinin işlediği ilçemizin en büyük sağlık kurumunda şikayetler, iddialar veya daha başka art niyetli yaklaşımlar olabilir ancak bunların üzerine her zaman idari sıralı birimler ve adli makamlar tarafından titizlikle gidilir ve ihmal, kusur, suç durumunda da sorumlular hakkında gereği adli ve idari olarak yapılır.

”YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYOR”

Yüzlerce sağlık çalışanımız vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden memnuniyetinin en yüksek orana çıkarılması için her zaman gayret ve fedakarlıklarla görevlerine devam etmektedir. Vatandaşlarımızın nazarında her kademeden tüm hastane çalışanlarımız zan altında bırakılmaya ve yıpratılmaya çalışılmaktadır. Vatandaşlarımızın müsterih olmalarını ve dedikodularla sadece Elbistan’ımıza değil bölgeye hizmet veren hastane kurumumuz ve fedakar sağlık çalışanlarımızın yıpratılmasına ve zan altında bırakılmasına müsaade etmemelerini istiyoruz.

“ŞEREFSİZLİKTİR”

Tüm bunların haricinde konu hakkında adli ve idari makamlar tarafından gerekli işlemler yapılmakta iken art niyetle ve özellikle bir çaba harcanarak bu konunun bazı kişiler tarafından siyasi mecraya çekilerek siyasetçilere çamur atmaya çalışma, siyasileri ve milletvekillerini sorumlu göstermeye çalışma gibi hele hele böyle bir konu da insana çamur atmaya çalışma malzemesi olarak görmek ve memleketin değeri haline gelmiş siyasetçilerimize saldırma gayreti içine girmek tam anlamıyla siyasi ferasetsizlik, insani haysiyetsizlik ve şerefsizlik halidir.

“AHLAKSIZLIK SUÇUNDAN FARKSIZ..”

Böyle bir konuda zaten idari ve adli makamlar tarafından suç soruşturulup gereği yapılırken, siyaset ve kamuoyu mecrasından bazı zihniyeti bozuk kişiler-odaklar tarafından siyasi rakip psikolojisiyle ve fırsat bu fırsat mantıksızlığıyla memleketimizin gurur kaynağı insanlarına saldırmaya çalışmakta benzer şekilde ahlaksızlık suçu işlemekten farksızdır.

Vatandaşlarımızın rahatını ve huzurunu kaçıracak her konu, her zaman adli ve idari makamlar tarafından yakından incelenip, araştırılıp, takip edilerek vatandaşlarımıza yansıyacak olan her türlü olumsuzlukta ihmali veya sorumluluğu bulunan kişiler hakkında gereği her zaman yine adli ve idari makamlar tarafından yapılır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.