Kahraman TV

AK Parti Aday Adayı Akpınar: Milleti Suçlayan Anlayıştan Artık Vazgeçelim!

KAHRAMANMARAŞ

31 Mart Seçimleri öncesi AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Olan Mehmet Akpınar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın ağabeyi Fatih Ünal’ın facebook üzerinden yaptığı paylaşıma yanıtı dikkat çekti.

Akpınar, Fatih Ünal’ın ‘Celladına aşık olmuşsa bir millet, ister ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstehaktır ona her türlü zillet’ paylaşımının altına dikkat çekici bir yorum yaptı. Akpınar paylaşımında, ’Milleti suçlayan anlayıştan vazgeçelim artık milletle inatlaşılmaz Fatih abi’ şeklinde yanıt verdi. Ünal ise Akpınar’ın mesajına,’Millet mi?’ şeklinde cevap verdi.

'NEREDE HATA YAPTIK DEMEMİZ GEREKMEZ Mİ?'

Bunun üzerine Akpınar,’Abi biz biraz nerede hata yaptık dememiz gerekmiyor mu?’ şeklinde soru sordu. Ünal ise cevaben’Hataların bini bir para mehmet bey,var hemde çok ancak ülkemizin geçtiği köprü yıkılmak çökmek üzere.izmir kadıköy bakırköy sarıyer çankaya hasılı chp belediyelerinin yönettiği il ilçelere bakın ne küsen ne darılan var.’ açıklamasında bulundu.Akpınar son olarak cevabında,’ doğru Ama herkes senin benim gibi bir ileriyi göremeyebilir...1000 nasihatı dinlemeyip,illaki bir musibet mi beklemek gerekiyor...Özeleştirileri özümsemek terakkiyi ve zaferi beraberinde getirir...Birazda olayları bu cepheden değerlendirmek lazım.Ağaç çürümüş ise;rüzgarlar ağacı devirir...rüzgarı suçlamak çürüyen ağacı görememekten kaynaklanır...’ şeklinde yanıt verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.