Kahraman TV

Ahmet Zor: Vicdanları Virüs Kapmış Yetkililerle Mücadelemiz Devam Edecek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Av.Ahmet ZOR Aksu Çayındaki kirlilik ile ilgili olarak bir takım açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Av.Ahmet ZOR açıklamasında:"Bugün burada bulunma amacımız Aksu Çayının bu zehir saçan halini sizlere göstermek.

Evet zor bir süreçten geçiyoruz virüs belasıyla mücadele ediyoruz İnşallah bu süreci en az kayıpla sağ salim atlatacağız. Ancak bu süreçten sonra vicdanları virüs kapmış ahlakları zaafa uğramış yetkililerimizle mücadelemiz elbetteki devam edecek.

"YÜZLERİ DAHİ KIZARMIYOR"

Zira yetkililerimiz görmüş olduğunuz suya temiz diyorlar ve yüzlerinde en ufak kızarma dahi olmuyor.Yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelen ve binlerce canlıya ev sahipliği eden Aksu Çayı son birkaç yılda kimyasal atıkların bırakıldığı zehirli bir su haline dönüşmüştür ancak yetkililerimiz suyun değerlerinin ölçüldüğünü ve sağlığa zararlı bir su olmadığını sadece renginin böyle olduğunu ve kullanılabileceğini söylemiştir.Eğer bu su temiz ise ve değerleri normal ise yetkililerimize bi bardak Aksu Çayı suyu ikram etmek istiyorum.Bir tek balık, bir canlı dahi yaşayamaz hale gelmiştir .Allahtan korkun vatandaşlarımızı zehirlemeyin." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.