Kahraman TV

Ahmet Özdemir: "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Geleceği Planlıyor"

KAHRAMANMARAŞ

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosuna dâhil edilen 5 otobüsün teslim töreninde açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 5 yeni toplu taşıma aracının teslim töreni düzenlendi. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilli Ahmet Özdemir açıklamalarda bulundu.

Büyükşehirlerdeki CHP yönetiminde belediyeciliği eleştiren Özdemir, teslim törenindeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim çünkü Kahramanmaraş'ımıza, insanımıza yeni bir hizmet, hayatlarını kolaylaştıracak yeni bir alan oluşturdular. Bundan dolayı minnettarız.

Bu bizim için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi için, güzel bir hizmet olmasının yanı sıra anlamlı bir hizmete dönüştü. Biliyorsunuz ki hem devletimiz hem de yerelde belediyelerimiz pandemide mücadele ediyor. Bu mücadele süreci içerisinde de ana eforları insanımızın sağlığına ve bu hastalığın daha az yayılmasına çalışıyorlar.

Doğal olarak da bu durum hem belediyelerimizi hem de hükümetimizi yürüyor. Çünkü insanın sağlığı her şeyden daha önemlidir ama böyle bir ortamda ekonominin, imkanların bu hastalığa tahsis edilmiş olması yanında, böyle bir hizmetin yapılıyor olmasını kıymetli buluyorum.

"MUHALEFET BELEDİYECİLİĞİNİ GÖRDÜK"

Kıymetli olmasında bir etken daha var. Ak Parti belediyeciliği bunların çok daha ilerisine gidiyor ama son yerel seçimden sonra İstanbul, Ankara ve İzmir'de sel falektinden, İstanbul'da kar yağışından sonra, muhalefet belediyeciliğinin ne hale düştüğünü gördükten sonra, bu yapılan işlerin daha kıymetli olduğunu da hem vatandaşımız hem de biz siyasiler daha iyi anladık.

Bizim belediyemizin hem yapısal sorunlarını hem ekonomik planlamasını hem de şehrimizin geleceğini planlayacak belediye başkanımızdı. Kahramanmaraş'a öyle gelmişti ve şimdi görüyoruz ki tam da bu planlamanın anlamına uygun hizmetlerle bu başarılara devam ediyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş'ımıza bu araçların hayırlı olması temennisinde bulunuyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.