Kahraman TV

Ahmet Çabukel: "Kahraman Medya’nın Tarafsızlığına Güveniyorum”

KAHRAMANMARAŞ

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Kahraman Medya'ya ziyarette bulundu. Çabukel yaptığı açıklamada, "Kahraman Medya'nın tarafsızlığına güveniyorum." dedi.

Kahramanmaraş İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Kahraman Medya'nın yeni adresini ziyaret ederek, Kahraman Medya ekibine iyi dileklerde bulundu.

Basında aranacak her şeyin Kahraman Medya'da bulunduğunu belirten İl Başkanı, "Öncelikle böyle bir yeri kendinize ve şehrimize kazandırdığınız için tebrik ve teşekkür ederim. Yeriniz çok güzel olmuş, Allah'ım inşallah hayırlı ve huzurlu kazanç, şehrimize de bol katkı sunacağınız ortam nasip etsin." dedi

"KAHRAMANMARAŞ'TA MEDYA AÇIĞI VAR"

Basının Türkiye'deki ve dünyadaki sıkıntılı durumuna değinen Çabukel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Basın Türkiye'de çok zor durumda. Aslında sadece Türkiye'de değil, dünyadaki basında da büyük sıkıntısı var. Bu anlamda da basın oalrak tarafsızlığınızı, tutumunuzu biliyorum. İçimizdekileri söylemek istiyoruz, bunu söylerken de art niyet aramadan bunu yapılıyor. Bu çok iyi bir şey. Basında aranacak en güzel özellik budur çünkü doğruları söyleyebilmek ve doğruları yayınlayabilmek bir cesur harekettir. Bu anlamda da Kahraman TV'yi tebrik ediyorum.

Daha önemli bir konu daha var.Kahramanmaraş'ta medya sayısında fazlalıklar olsa da medya açığının olduğunu düşünenlerdenim. Bence bu yapı ve ekipteki arkadaşlarla açığı kapatma noktasında büyük bir katkı sağladığınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum, inşallah güzel yayınlar, güzel günleri hep beraber yaşarız."

"ÇABUKEL, KAHRAMANMARAŞ SİYESETİNDE ÖNEMLİ BİR FİGÜR"

Kahraman Medya Genel Yayın Koordinatörü İlker Apaydın ise, "Biz bu yola çıktığımızda Ahmet Bey'in mücadelesini yakından takip ediyorduk. Gerçekten kendisi de yönetim kurulu ile birlikte Kahramanmaraş siyasetinde önemli bir figür. İyi Parti'yi iyi temsil ediyor. Kendisinin bir kardeşi olarak söylüyorum ki siyasi dönemin öncesinden de tanıyordum. O yüzden hem Kahramanmaraş için hem de İyi Parti noktasında önemli bir temsil makamı. Böyle bir ekibi Kahraman Medya'da ağırlamak da bizim için ayrı bir şeref." ifadelerinde bulundu.

HDP dışındaki bütün siyasi partilerin basın noktasında üzerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını belirten Apaydın, "Çünkü gazetecilik birilerinin yazılmasını istemediği şeyleri yazmaktır. Bu yüzden muhalefetse muhalefet, iktidarın söylemleri varsa iktidarın söylemleri, bizim bu noktadaki tek çizgimiz millettir. Hem basın olarak hem de siyasi bir parti olarak, birlikte onların bize bizim de onlara yardımcı olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.