Kahraman TV

Ahmet Çabukel: 35-40 yıl önce kaçırdığımız treni bugün kaçırmayacağız!

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı yüksek hızlı tren hattı projesi ile ilgili basın açıklamasında bulundu. İl Başkanı Ahmet Çabukel, “Eğer Milletvekilleri milletimizi kandırmaya devam edip, oldu bittiye getirirlerse yandık.”dedi.

Bugün Kahramanmaraş'ın bazı özel durumlar var. Kahramanmaraş'ın çıkarı söz konusuysa bütün siyasi figürler tamamı ve siyasi anlayışların tamamı çöp olur. Bugün de Kahramanmaraş'ın en önemli projelerinden bir tanesi yüksek hızlı tren hattı projesidir. Antalya'dan Mersin'den Adana'dan Osmaniye’den Kahramanmaraş'tan Gaziantep'ten Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a kadar gitmek zorundadır. Eğer bu projede yüksek hızlı tren ana hattı Kahramanmaraş’tan geçerse o zaman Kahramanmaraş kazanır, Kahramanmaraşlı kazanır.

OTOBAN PROJESİNDE O TRENİ KAÇIRDIK ŞİMDİ KAÇIRMAYALIM

Yıllar önce Kahramanmaraş’tan geçmeyen otoban konusuna vurgu yapan Çabukel:”Biz biz bundan 30 yıl önce, 35 yıl önce, 40 yıl önce otoban yapılırken o treni o gün kaçırdık. Bu treni bugün kaçırmayacağız. Çünkü o treni o gün kaçıran basiretsiz o günkü il başkanları, milletvekilleri o günkü belediye başkanları o günkü sivil toplum kuruluşları var. Ama o basiretsizliği bugünküler göstermeyecek. Çünkü biz şunu görüyoruz Gaziantep, Adana o bölgeler şu anda siyasetin dışında teknolojinin ve sanayinin gelişmiş şehirleri arasına geldiler. Yine turizmin gelişmiş şehirleri ara arasına geldiler. Kahramanmaraş ise üvey evlat gibi kaldı. Yine aynı otoban Nurdağı’ndan çıkıyor Kahramanmaraş'a geliyorsun. Neredeyse 50 kilometre insanlarımız bu yolu çekiyor. Şimdi bu yolun bize ne katkısı oldu? Tıpkı hızlı tren de bunun gibi olacak.” ifadelerini kullandı.

OLDU BİTTİYE GETİRİLİRSE YANDIK!

Proje ile ilgili Kahramanmaraş Milletvekillerine çağrıda bulunan Çabukel: “Eğer milletvekilleri milletimizi kandırmaya devam ederse, Kahramanmaraş halkını ve kamuoyunu kandırmaya devam edip ya kardeşim yaptık, oldu bittiye getirirlerse yandık. Bundan 30 yıl sonra gelecek nesil bize küfür edecek. Biz o küfürü kaldırmayacağız neden de olmayacağız.

YARINLARI İÇİN KAMUOYU OLUŞTURACAĞIZ

Biz yarınımızı kurtarmak için bugün o kamuoyunu hep beraber çalışacağız. Bugün de bir imza kampanyası başlattık. İmza kampanyası ile tüm şehrimizde imza toplayacağız.

KAHRAMANMARAŞ MERKEZDEN GEÇSİN

Binlerce insandan aldığımız güçle yeniden bu meydanda basın açıklaması yapacağız. Biz yüksek hızlı tren hattının projesinin değişmesine ve sözünün de verildiği gibi Kahramanmaraş’ın merkezden geçmesini istiyoruz.” ifadesine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.