Kahraman TV

2020 Yılında Kahraman TV'de En Çok Okunan 10 Haber

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV okuyucularının 2020 yılında en çok ilgi gösterdiği haber belli oldu. Elde edilen verilere göre, Kahraman TV okuyucuları, en çok siyasi ve asayiş haberlerine ilgi gösterdi.

Ülkemiz ve tüm dünya için zor bir yıl olan 2020 yılı nihayet geride kaldı. Dünyadaki gündem sıcaklığını korurken, ülkemizde de birbirinden önemli gelişmeler yaşandı.

Kahramanmaraş'ta da 2020 yılı zor bir yıl olarak tarihte yerini alırken, Kahraman TV okuyucularının da Kahramanmaraş'ta yaşanan gelişmelerde en çok takip ettiği 10 haber belli oldu.

Kahraman TV'nin elde ettiği verilere göre listede, ilk 10'da koronavirüs, siyasi ve asayiş haberleri ilk sıralardayerini aldı.

Kahraman TV sizler için o haberleri tek tek listeledi.

Haberleri detaylı okumak için başlıklara tıklayarak ilgili habere ulaşabilirsiniz

İŞTE KAHRAMAN TV'DE EN ÇOK OKUNAN 10 HABER:

10 - Kahramanmaraşlı Genç Koronavirüsten Hayatını Kaybetti Fransa'da yaşayan 37 yaşındaki Kahramanmaraşlı vatandaş, korona virüsüne yenik düşmüştü. 9 - Kahramanmaraş'ta Yakalandı: İnsan Boyunda Kahramanmaraş'taki baraj göletinde 1 metre 70 santim boyunda yayın balığı yakalanmıştı. Yakalanan balık vatandaşlar tarafından ilgi odağı olmuştu.

8 - Kahramanmaraş'ta Koronavirüs Vakası Var Mı, Yanıt Geldi Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığından koronavirüs vakası çıktığına ilişkin iddialara yanıt vermişti. 7 - Kahramanmaraşlı Genç Kız Cinayetinin Perde Arkası Detayları Ortaya Çıktı 22 yaşındaki Kahramanmaraşlı Zeynep Şenpınar’ın Boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu adlı eski sevgilisi kendisini Vahşice öldürmüştü.

6 - Kahramanmaraş'ta 12 Yaşındaki Çocuğa Araç Çarptı: Durumu Ağır Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde hafif ticari aracın bisiklete çarpması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralanmıştı.

5 - Kahramanmaraş'ta Engerek Yılanı Dehşeti Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde engerek yılanının soktuğu buzağı telef olmuştu. 4Kahramanmaraşlı İş Adamı İntihar Etti Kahramanmaraş'ta lüks aracın içinde bir kişinin hareketsiz yattığını gören bekçi, durumu polise ihbar ederek olay yerine ekipler gelmiş, yapılan inceleme sonucunda şahsın, başına silah sıkarak intihar ettiğini belirlenmişti.

3 - Kahramanmaraşlı Damat Kına Gecesinde Öldürülmüştü: Gelinin Sözleri Olay Oldu Gaziantep'te, kına gecesinde damadın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili tutuklanan gelinin babası, annesi, ağabeyi ve dayısının yargılanmasında olay gelişmeler yaşanmıştı. 2 - Kahramanmaraş’ta PKK Operasyonu: 4 Kişi Tutukladı Kahramanmaraş’ta terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik polis ekiplerinde yapılan operasyonda gözaltına alınan ve aralarında HDP ilçe eş başkanlarının bulunduğu 4 kişi tutuklanmıştı.

1 - Kahramanmaraş'ta Sıradışı Evlilik Teklifi Kahramanmaraş'ta bir kişi, kız arkadaşının evinin önüne vinç ile gelerek evlilik teklifinde bulunmuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.