Kahraman TV

1 Kamyon Dolusu Yardım Malzemesiyle Gidiyorlar

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ’daki depremzedeler için 1 kamyon dolusu gıda ve giyim yardımı hazırladı.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Yönetimi Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası harekete geçti. MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu öncülüğünde yönetim kurulu üyeleri iş birliği ile 1 kamyon dolusu giyim ve gıda malzemesi hazırlandı.

***HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ***

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından organize edilen yardım programında Kahramanmaraş ve çevre illerden Elazığ’a gidecek olan yardım tırlarını ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu karşılayacak.

Konuyla ilgili Kahraman TV’ye açıklamalarda bulunan Sami Kervancıoğlu, ’Elazığ ve Malatya’da hayatını kaybeden kardeşlerimize MÜSİAD olarak bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır temenni ediyorum. Kahramanmaraş’ın iş adamları olarak kardeşlerimizin maddi ve manevi yanındayız. MÜSİAD Genel Merkezimiz tarafından verilen talimat üzerine 1 kamyon dolusu gıda ve giyim malzemesini deprem bölgesindeki kardeşlerimize ulaştıracağız. Milletimizin başı sağ olsun’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.