Kahraman TV

Yerli Otomobil Togg Kurasız Satın Alınabilecek

GÜNDEM

Türkiye'de yoğun bir ilgiyle karşılanan ilk yerli ve milli otomobil TOGG'da 2024 yılı için kurasız sipariş verme hakkı tanınacak.

Yerli otomobil Togg’un piyasaya çıkmasının ardından talep yoğunluğu yaşandı. Şu anda 81 ilden vatandaşlar, kura sonucuna bağlı olarak Togg’a kavuşabiliyor.

Ancak kurada adı olmayan vatandaşlar ne yazık ki şimdilik Togg sahibi olamıyor. Neyse ki hasret sona eriyor. Artık çekilişsiz kurasız herkes Togg sahibi olabilecek. Togg, ilk araç modeli olan T10X'i 2024 yılında yani önümüzdeki yıl tam anlamıyla piyasaya sürecek. Togg T10X modelinden satın almak isteyen herkes kurasız satışlardan yararlanabilecek. 

TOGG SAHİPLERİ ARTIK KURA İLE BELİRLENMEYECEK

Önümüzdeki yıl planlanan T10X modelinin genel satışları nasıl yapılacak? Satışlarda önceliğin bu yıl kurayla belirlenen 20 bin asilin ardından sıra bekleyen 20 bin yedek talihlinin olacağı belirtiliyor. Üretimin 80 bin adedi bulması durumundaysa kalan 60 bin araçsa kurasız olarak satılacak.

Öte yandan Togg satışları, markanın mobil uygulaması Trumore üzerinden sipariş aracılığıyla gerçekleşecek. Trumore üzerinden sipariş veren müşteriler, aracını adeta 'ilmek ilmek' örecek; renginden koltuk döşemelerine ve elektrikli motor gücüne kadar seçim yapabilecek.

TruID ile peşinatı yatırılan ve tasarlanan otomobil öngörülen tarihler arasında kullanıcıya teslim ediliyor. Bu yıl belirlenen peşinat bedeli kurayla belirlenen talihliler için 60 bin liraydı. Gelecek yıl ise ne kadar olacağı bilinmiyor. Togg peşinatı Türk Lirası ya da döviz olarak değil AVAX Coin olarak ödenebiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.