Kahraman TV

Vicdansız Anne Gözaltına Alındı! SMA hastası çocuğu için topladıkları parayla...

GÜNDEM

SMA hastası oğlu için toplanan bağış paralarını lüks yaşamda kullandığını itiraf eden anne calı yayında gözaltına alındı.

SMA hastaları için toplanan bağış paralarında bir annenin yaptıkları pes dedirtti. Vicdanları yaralayan ve ‘bu nasıl anne’ dedirten olayda bir anne SMA hastası çocuğu için toplanan paraları harcadı.

YARDIM TOPLANAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Yardım sürecinde baba dolandırıcılık suçundan cezaevine girerken anne ise oğlu için açtığı hesapta 167 bin dolar para biriktirdi. Yardım toplanmaya devam ederken küçük Mustafa 21 Haziran 2022'de hayatını kaybetti. Yağız'ın ölümü sonrası ortaya çeşitli iddialar atıldı.

TOPLANAN PARALARLA LÜKS HAYAT YAŞADI

Bir televizyon programına başvuran Ayten Keser isimli kadın, annenin kocasıyla yasak aşk yaşadığını ve bağış paralarıyla sefa sürdüklerini öne sürdü. Annenin hesapta toplanan bağış paralarını oğlu için değil lüks araçlar satın alarak oto galerisi ve oto yıkama servisi açmak için kullandığı ifade edildi.

Annenin ayrıca 4 yaşındaki SMA hastası çocuğunu hayata bağlayan fişi çekme teşebbüsünde bulunduğu belirtildi.

CANLI YAYINDA GÖZALTINDA

Art arda gelen iddiaların ardından cani anne stüdyoda her şeyi itiraf etti ve bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri suçlanan anneyi canlı yayında gözaltına aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.