Kahraman TV

Vahim iddia! MHP’li başkan, bombacı ile mi görüştü?

GÜNDEM

İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısını düzenleyen Ahlam Albashır ile MHP'li başkan üzerine kayıtlı bir hattan görüşme yaptığı iddia edildi.

İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısını düzenleyen Ahlam Albashır ile MHP'li başkan üzerine kayıtlı bir hattan görüşme yaptığı iddia edildi.

SAVCI, BAŞKANI İFADEYE ÇAĞIRMIŞ!

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, MHP'li ilçe başkanının üzerine kayıtlı hattan bombacı ile görüşme trafiği tespit edildi. İstanbul'da, Taksim İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın da ifadesinin alındığı ortaya çıktı.

Emniyet’in, İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, terörist Ahlam Albashir ile görüşme trafiği tespit ettiği ve bu nedenle İlhan’ı ifadeye çağırdığı öğrenildi.

“TERÖR ÖRGÜTÜ OYUN OYNUYOR”

Basında yer alan haberlere göre; İlhan, "Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından" dedi. Edinilen bilgiye göre Emniyet’in çalışması sonucunda HTS kayıtlarına göre İlhan’ın üzerine kayıtlı bir telefon hattı ile Ahlam Albashir’ın kullandığı hat arasında iki kez arama yapıldığı tespit edildi. Bunun üzerine Emniyet, İlhan’ı ifadeye çağırdı. İlhan’ın ifadesinde Albashir ile görüşmediğini söylediği öğrenildi. İlhan, ifadeye çağrıldığını doğruladı. İlhan, görüşme yapıp yapmadığına ilişkin soru üzerine de "Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından" dedi. İlhan, "Nasıl bir oyun oynandı?" sorusu üzerine de "Şu anda uygun değilim, konuşmak istemiyorum" ifadesini kullandı.

ESKİ HADEP’Lİ YENİ MHP’Lİ MEHMET EMİN İLHAN KİMDİR?

İlk ve ortaokulu Doğubayazıt'ta liseyi Ağrı Naci Gökçe Lisesi’nde okuduktan sonra 1997 ile 2002 arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu. Öğrencilik döneminde HADEP gençlik kollarında çalıştı. 2002'den bu yana Van'da öğretmenlik yaptı. Eğitim-Sen üyesi olan İlhan, evli ve 1 çocuk babası.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.