Kahraman TV

Ümitcan'ın Ağabeyinden Tehdit: "Canıyla Değil Ailesiyle Ödeyecek"

GÜNDEM

Sosyal medyada yaptığı paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun'un Esra Hankulu'nun kuzenini de tehdit ettiği ortaya çıktı.

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, geceye birlikte geçirdiği Esra Hankulu'nun evinde ölü bulunmasıyla tekrar gündeme geldi. Sosyal medyada çok konuşulan Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun ise bu paylaşımlarla alakalı olarak kardeşinin sosyal medya hesabından tehdit ve hakaretlerde bulundu.

ESRA HANKULU'NUN KUZENİNİ DE TEHDİT ETTİ

Paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Erol Uygun'un Esra Hankulu'nun kuzenini de tehdit ettiği ortaya çıktı. Aleyna Çakır'ın ailesi Hatun Esen ile Mehmet Esen'in katıldığı FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programına telefonla bağlanan Esra Hankulu'nun kuzeni, "Esra'nın Ümitcan Uygun'u tanıdığını bilmiyorduk. Esra uyuşturucu kullanmazdı, yeğenimi öldürdüler" diyerek isyan etti.

"BEDELİNİ CANIYLA DEĞİL, AİLESİYLE ÖDEYECEK"

Bunun üzerine Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun sosyal medya üzerinden bir paylaşım daha yaparak "Esra'nın kuzeni Tuncay hala aleyhimize atmaya devam ederse canıyla ödemeyecek, ailesiyle ödeyecek" tehdidinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.