Kahraman TV

Uğur Dündar'ın Dövdüğü Adam Kimdir?

GÜNDEM

Uğur Dündar'ın geçmiş zamanlarda röportaj yapmak için gittiği kişiyle kavga etmesi sosyal medyada yankı uyandırdı. Uğur Dündar kimi dövdü, Halil Bezmen kimdir?

Uğur Dündar'ın geçmiş zamanlarda röportaj yapmak için gittiği kişiyle kavga etmesi sosyal medyayı sarsmaya başladı. Bazı kullancılar, Uğur Dündar'ın kaçakçılık ile sorular sorduğu adam hakkında araştırmalar yapıyor. Uğur Dündar kimi dövdü, Bezmezler kimdir, Halil Bezmez kimdir, kaç yaşında ve nereli, tüm mal varlıkları ne kadar, Uğur Dündar'ın dövdüğü adam yaşıyor mu, hala hayatta mı, ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli gibi araştırmalar da devam ediyor. Daha fazlası haberimizde...

İŞTE TÜM DETAYLAR;

"Seni parça parça yaparım." diyen kişiye Uğur Dündar, "Hadi parçala bakayım, hangimiz hangimizi parçalayacak bakalım." diyor. Darbe alan Uğur Dündar, "Vurma" uyarısının ardından karşısındaki adamı mikrofonla uzun bir süre dövüyor.

Video tarihi 2001 yıllarına ait. Uğur Dündar, "Devleti kazıkladım." diye ifade veren ve vizesiz olarak ABD'ye kaçıp yerleşen Halil Bezmen'in bekçisini mikrofonla dövüyor. Bekçi hakkında şuana kadar bilgi yoktur. Peki Halil Bezmen kimdir ve kaç yaşında?

Halil Bezmen, (d. 1949 İstanbul) Türk iş adamı ve yazar. Özellikle Türk kamuoyunda "Rahşan Affı" olarak bilinen ve 22 Aralık 2000 tarihinde TBMM tarafından çıkartılan yasa ile cezaevinden salıverilmesi, İSKİ dolandırıcılığının ardından tarihi eser kaçakçılığı ve vergi kaçırmak suçlarından yargılandığı esnada yurt dışına kaçması ve son dönemde yazdığı kitaplar ile tanınmaktadır. (Vikipedia)

Yorumlar (4)

Batuhan korkmaz 4 Yıl Önce

Eline sağlık uğur abi

Açıklama 4 Yıl Önce

Bilmeyenler icin konuyu açıklamak gerekirse; 30 Yıl kadar önce Halil Bezmen adında kökeni İspanyol Yahudilerine uzanan namussuz ötesi bir isadamı vardı. Bu adamın adı, İSKİ yolsuzluklarından, Tarihi Eser Kaçakçılığına kadar her türlü pisliğe bulaşmıştı. 93 Yılında bu davalardan ötürü Kudüs'e kaçmış Oradan da ABD'ye gitmişti. Sonra Uğur Dündar ABD'de nerede yaşadığı bilinmeyen Bezmen'in yaşadığı yeri buluyor.

Annee 4 Yıl Önce

Çocuğuma bir paket bebek bezi satın alamıyorum. İnsanlar tirilyon sahibi oluyor.

öz öz 4 Yıl Önce

eline sağlık uğur bey

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.