Kahraman TV

TurkNet İnternet Fiyatına Zam: İşte Yeni Fiyatları

GÜNDEM

Mevcut ekonomik koşullar nedeniyle her şeyin maliyetinin arttığı günümüzde internette etkileniyor. TurkNet internet fiyatına zam yaptı.

Mevcut ekonomik koşullar nedeniyle her şeyin maliyetinin arttığı günümüzde maalesef internete de zam geliyor. Türk Telekom tarafından Mart’ta açıklanan ve Haziran ayında uygulamaya konulan yüzde 67’lik port ücreti fiyat artışı nedeniyle TurkNet gibi servis sağlayıcıların maliyetlerinde ciddi bir artış yaşandı.

Bu kapsamda TurkNet’ten zam haberi gelmesi kaçınılmaz olurken, bunun Türk Telekom altyapısının kullanıldığı bölgelerde uygulanıyor olması sevindirdi. Doğrudan TurkNet altyapısını kullanan GigaFiber kullanıcıları için herhangi bir zam söz konusu değil. Yapılan port ücreti zammı şirketin kendi altyapısını etkilemediği için GigaFiber kullanıcılarının ödeyeceği fiyatta herhangi bir değişiklik söz konusu değil.

TurkNet internet fiyatı ne kadar?

Kullanıcıların çok büyük bir kısmı Türk Telekom altyapısı üzerinden TurkNet’ten hizmet alıyor ve bu zam ile birlikte ödemeleri gereken ücret 169,90 TL seviyesine yükseldi. 2022 öncesinde 99,90 TL olan internet fiyatı, bu zam öncesine kadar 139,90 TL seviyesindeydi.

Diğer servis sağlayıcıların aksine tek fiyat politikası uygulayan TurkNet’te hıza göre fiyat artmıyor. Eğer uygun bir altyapıya sahipseniz, en yüksek hızı alıyorsunuz. Yani 16 Mbps hız alan kullanıcı ile 1000 Mbps hız alan kullanıcı arasında bir fiyat farkı bulunmuyor. Önemli olan altyapınızın sunduğu hız.

Fiyat artışından etkilenmek istemeyenler için bir çözüm yolu da geliştirildi;

Mevcut TurkNet kullanıcıları, 139,90 TL’lik fiyatları üzerinden 10 aylık toplam tutarı peşin veya 3 taksitle ödeyebilecek. Böylece fiyat artışından etkilenmeden 10 ay boyunca sabit fiyattan internet kullanma avantajı sunuluyor. Ayrıca istedikleri zaman iptal edebiliyor ve kullanmadıkları ayları iade alabiliyorlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.