Kahraman TV

Türkiye'nin En büyüğü Olacak Açılışına Sayılı Günler Kaldı

GÜNDEM

Türkiye'nin en büyük millet bahçesinde geri sayım başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi" programında Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılacağı tarihi duyurdu.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesinde geri sayım başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi" programında Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılacağı tarihi duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olacak olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin nisan ayında açılacağını söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Turkuvaz Medya Center'da gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Yüzyıl Zirvesi" programına katıldı.

'NİSAN AYINDA AÇILIYOR"

Bakan Kurum, "81 ilde 81 milyon metrekare hedefiyle yola çıktığımız millet bahçelerimizde şu an itibariyle 468 millet bahçesine ulaştık. İnşallah en büyük millet bahçemizi de Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi olarak nisan ayında bitirip İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Fethin 570’inci yıl dönümünde tüm İstanbul’a, tüm Türkiye’ye armağan edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı’nda sürdürülebilirliğin öncelikli bir konu olduğuna dikkat çeken Bakan Kurum, küresel kirliliğin yüzde 75'inden insanların sorumlu olduğunu ifade etti. Bakan Kurum, "Sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler oluşturan her projeyi, her insanımızı, her akademik çalışmayı Türkiye Yüzyılı yatırım planlamalarının önceliği yapacağız." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.