Kahraman TV

Türkiye Geneli 65 Yaş Üzeri İçin Toplu Taşıma Kararı!

GÜNDEM

Hemen her gün akaryakıt zamlarıyla etkilenen vatandaşa bir şok da toplu taşımaya yapılan düzenleme ile geldi. Türkiye geneli Özel Halk Otobüsleri, 65 yaş üzeri için ücretsiz taşımayı Ekim ayında durdurma kararı aldı.

Toplu taşımada uzun yıllardır devam eden 65 yaş ve üzerine ücretsiz ulaşım uygulaması, son günlerde yavaş yavaş kaldırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Burdur ve Aksaray’da 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz ulaşım hakkı iptal edilmişti.

Bugünse daha büyük bir haber gündeme geldi. Belediyelerden bağımsız şehir içi ulaşım hizmeti sunan Özel Halk Otobüsleri, Türkiye genelinde 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım uygulamasını sonlandırdı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta şehir otobüslerinde uygulanacak şekilde anlaşılan bu karara yönelik bir açıklama paylaştı ve kararın tüm Türkiye genelinde, Özel Halk Otobüsleri tarafından belediyelerden bağımsız şekilde alındığını paylaştı

Yorumlar (1)

Aik 10 Ay Önce

Elin emeklisi dünyayı gezsin bizim emekliler iki otobüsle gezdi diye olay olsun. Bunu yapanlar emekliliğinde sürünürler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.