Kahraman TV

Tolga Akış Kimdir?

GÜNDEM

Zeynep Bastık ve sevgilisi Tolga Akış evlendi. Bir süre önce nişanlanan çift nikah öncesi yaptıkları bekarlığa veda partisi ile çok konuşuldu. Peki, Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış kimdir, kaç yaşında?

Tolga Akış biyografisi ile gündemde yer alıyor. Son zamanların en çok dinlenen sesi olan Zeynep Bastık kadar evlendiği eşi Tolga Akış da merak ediliyor. Tolga Akış, aynı zamanda Zeynep Bastık'ın menajerliğini yapıyor. Peki, Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış kimdir?

TOLGA AKIŞ KİMDİR?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu. Üniversite için geldiği İstanbul'da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali’nde çalışarak devam etti. 

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor. Bir süredir şarkıcı ve oyuncu Zeynep Bastık ile birlikte olan Tolga Akış 7 Temmuz 2021 tarihinde güzel sanatçı ile nikah masasına oturdu. Aynı zamanda eşinin menajerliğini yapan Tolga Akış,
Zeynep Bastık'ı konserlerinde de yalnız bırakmıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.