Kahraman TV

Sözcü yazarı, Kahramanmaraşlı dondurmacılara hakaret etti!

GÜNDEM

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, köşe yazısında Kahramanmaraş dondurmacılarına hakaret etti. Bu duruma Kahramanmaraşlı vatandaşlar tepki gösterdi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Dünkü köşe yazısında CHP’nin açıkladığı ‘Ekonomi Vizyon Belgesini’ işleyen , aynı yazının içinde Kahramanmaraş dondurmacılarına hakaret etti.

Özdil, “Maraş dondurmacıları gibi kafasında püsküllü fesle dolaşan tımarhanelik Reklam heriflerden akıl alacaklarına, sarıklı cübbeli zırcahil tarikatçıların fikrini soracaklarına, Daron Acemoğlu, Refet Gürkaynak, Jeremy Rifkin, Hakan Kara, Ufuk Akçiğit gibi dünyaca saygın uzmanlara danışıyorlar, gerçekten anlamıyorlar bu işten.” sözleriyle yeni bir skandala daha imza attı.

Kahramanmaraş’ın ünü dünyayı aşan dondurmacılarına hakarete varan bir dil kullanan Özdil, aynı hadsizliği 2015 yılında Kadir Mısırlıoğlu’nu eleştirirken de yapmıştı ve şu ifadeleri kullanmıştı;

“Aniden Maraş dondurmacısı kılığıyla höyküren “Fesli Deli Kadir” geldi aklıma.

Kahramanmaraşlı vatandaşlar, “Yine Maraş Dondurmacılarına aşağılama, hakaret. Bıktık ne söylüyorsan, kime söylüyorsan bizim Maraş'ı ve dondurmamızı ağzına almadan söyle.

Maraş Dondurması ağza tat, insana sıhhat,mutluluk verir.

Bir Kahramanmaraşlı olarak, Dünyaya Türkiye'yi tanıtan dondurmamızın üstünlüğünü bilerek sizi kınıyorum.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.