Kahraman TV

Soylu Yanıtladı: Müzik Yasağı Kalkıyor Mu?

GÜNDEM

Bakan Koca'nın "müzik yasağı" ile ilgili çıkışı sonrası gözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çevrildi. Soylu da, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 24.00'ten sonra müzik yasağı uygulamasının yakın dönemde kalkacağı kanaatinde olduğuna yönelik çıkışının ardından gözlerin çevrildiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Bakan Soylu, Kültür ve Sağlık Bakanlarıyla değerlendirme yapacaklarını söylerken, yeni kararlarla ilgili genelge yayımlanacağını da belirtti.

Sağlık Bakanı Koca, dün yaptığı açıklamada eğlence mekanlarında gece 24.00'ten sonra müzik yayını yapılması yasağının kaldırılmasıyla ilgili Bilim Kurulunun aldığı bir karar olmadığını, bu uygulamanın da yakın dönemde kalkacağı kanaatinde olduğunu açıkladı.

SOYLU: KÜLTÜR VE SAĞLIK BAKANLARIYLA DEĞERLENDİRECEĞİZ

Koronavirüsle mücadelede yasakların gevşetilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Koca'nın "müzik yasağı" ile ilgili çıkışı sonrası gözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çevrildi. Bugün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Soylu, müzik yasağı kararına ilişkin yeni bir adım atılıp atılmayacağına yönelik soruya Kültür ve Sağlık Bakanlarıyla değerlendirme yapacakları yanıtını verdi.

GENELGE YAYIMLANACAK MI?

İçişleri Bakanı Soylu'ya, genelge yayımlanıp yayımlanmayacağı da soruldu. Soylu şu yanıtı verdi:

"Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulunun kararlarını bize iletecek. İlettiği andan itibaren arkadaşlarımız karşılıklı değerlendirmeler yapacak ve akabinde hemen yayımlanacak."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.