Kahraman TV

Skorsky helikopterimiz düştü! 1 Mehmetçik şehit oldu!

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığı bilgisini paylaştı. Daha sonra yapılan açıklamada bir askerimizin şehit düştüğü haberi verildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterin kaza kırıma uğradığı bilgisini paylaştı.

Bakanlıktan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “4 Eylül 2022 tarihi, 23.45 sularında Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky tipi bir helikopterimiz ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalmış, kaza kırıma uğramıştır. Helikopterde bulunan 8 personelden 7'si kurtarılmıştır. Sağlık durumları iyidir. Bölgede bir personelimiz için Arama Kurtarma faaliyetleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde sert iniş yapmak zorunda kalan helikopterin kaza kırıma uğradığını duyurdu. Helikopterdeki 7 personel kurtarıldı, bir personeli arama çalışmaları sürüyor. Helikopterin içerisinde 8 personelin bulunduğu bildirilirken bunlardan 7'sinin kurtarıldığı, 1'inin ise halen aranmakta olduğunu bildirildi.

Aranan o personelden kötü haber geldi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, Skorsky tipi bir helikopterimizin ikmal faaliyeti esnasında teknik nedenlerle sert iniş yapmak zorunda kalarak kaza kırıma uğraması sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit olmuştur." denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.