Kahraman TV

Selçuk Bayraktar’ın Babası Vefat Etti

GÜNDEM

BAYKAR Savunma Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.

Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'ların öncü ismi, BAYKAR Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti. Sosyal medya üzerinden üzüntülerini paylaşan BAYKAR Savunma; "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk’a yürüdü... Allah rahmet eylesin. Dualarınızı bekliyoruz." İfadelerini kullandı.

Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk’a yürüdü...
Allah rahmet eylesin.

Dualarınızı bekliyoruz.https://t.co/Z9fQVHo72i pic.twitter.com/RM9KGtP9OK

— BAYKAR (@Baykar_Savunma) October 18, 2021

İş insanı Özdemir Bayraktar 72 yaşında yaşamını yitirdi. Selçuk ve Haluk Bayraktar'ın babası olan Özdemir Bayraktar, yarın Fatih Camii'nde öğle namazı düzenlenecek cenaze töreni sonrası İstanbul'da toprağa verilecek.

"İLHAM KAYNAĞIMIZ HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞTU"

Bayraktar'ın oğlu Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin." ifadelerine yer verdi.

"MİLLİ SİHA'LARIMIZIN ÖNCÜ İSMİ HAKK'A YÜRÜDÜ"

BAYKAR'dan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve Milli SİHA'larımızın öncü ismi, Yönetim Kurulu Başkanımız ve yol göstericimiz Özdemir Bayraktar, Hakk'a yürüdü. Allah rahmet eylesin. Dualarınızı bekliyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.