Kahraman TV

Sefer Aycan: "Terör örgütlerini lanetliyorum"

GÜNDEM

Kahramanmaraş Milletvekil Prof. Dr. Sefer Aycan, " İstanbul İstiklal Caddesi'nde devletimizin huzuruna karşı girişilen terör saldırısı nedeniyle bir kez daha PKK ve tüm terör örgütlerini, lanetliyorum" dedi.

Kahramanmaraş Milletvekil Prof. Dr. Sefer Aycan açklamasında şu ifadeleri kullandı;

Sayın Başkan, İstanbul İstiklal Caddesi'nde devletimizin huzuruna karşı girişilen terör saldırısı nedeniyle bir kez daha PKK ve tüm terör örgütlerini, iş birlikçilerini ve destekçilerini lanetliyorum. Sayın Başkan, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'dür. Diyabet yani şeker hastalığı çok sık görülen kronik bir hastalıktır, şeker metabolizmasındaki bozukluk nedeniyle kanda şeker düzeyinin yükselmesiyle kendini göstermektedir.

14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ'DÜR

Bütün organlara zarar veren hastalık, aynı zamanda birçok hastalığın da sebebidir. İki tipi vardır: "Tip 2" denilen genellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan hastalık, beslenme ve şişmanlıkla ilişkilidir; herkesi aşırı beslenme ve şişmanlıkla mücadele etmeye davet ediyorum. Tip 1 ise genellikle çocukluk yaşlarında ortaya çıkan daha ciddi bir durumdur. Kan şekeri takibi yapılması çocuklar için daha zordur ve zorunludur. Bu nedenle kan şekeri takibi yapan sensörün SGK tarafından geri ödeme kapsamına alınması çok yerinde bir karar olacaktır" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.