Kahraman TV

Sedat Peker'den Yeni Paylaşım

GÜNDEM

Birleşik Arap Emirlikleri'nin 'sosyal medya kısıtlaması' getirdiği Sedat Peker, 5 ay aradan sonra ikinci kez Twitter hesabından paylaşım retweetledi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin 'sosyal medya kısıtlaması' getirdiği Sedat Peker, 5 ay aradan sonra ikinci kez Twitter hesabından paylaşım retweetledi.

Yayınladığı videolarla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e güvenlik gerekçesiyle Birleşik Arap Emirlikleri 'sosyal medya kısıtlaması' getirmişti.

'Suç örgütü liderliği' suçlamasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, 5 gün önce uzun bir aradan sonra ilk defa Twitter hesabından Alevilik ile ilgili paylaşım yapmıştı. 

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan ve 'sosyal medya araçlarını kullanması kısıtlanan' Peker'e konan yasağın 'esnetileceği', hatta seçim öncesi 'konuşmaya hazırlandığı' iddia edilmişti. 

Peker bu akşam da kendisinin ve ailesinin bulunduğu fotoğrafı retweetledi. @dogankng isimli kullanıcı paylaştığı fotoğrafa, "Dosta, Düşmana, Yıkıldı Diyenlere, Bitti Diyenlere İnat! Dik Duruşun Omurgasıdır Bu Foroğraf Karesi.. Her Geçen Gün Daha İyi, Her Geçen Gün Daha Güçlü! Yıkamazsınız!" notunu düştü.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Peker, daha sonra başka kullanıcıların paylaşımlarını da retweet yaptı.

İşte o paylaşımlar:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.