Kahraman TV

Sedat Peker'den Sekizinci Video: Mekan Değişikliğine Gitti

GÜNDEM

YouTube hesabından yayınladığı videolar serisi ile gündemi oldukça meşgul eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sabah saatlerinde yayınladığı 8. videosunda mekan değişikliğine gitti.

Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında YouTube üzerinden bir video serisi yayımlamaya başlayan Sedat Peker, 'Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar' başlıklı 8. videosunu sabah saatlerinde yayınladı.

YANI BAŞINDAKİ DÜNYA DİKKAT ÇEKTİ

Videosunda pek çok iddiada bulunan Peker'in masasında bulunan tespih, pusula, dünya ve dünyanın üzerindeki zülfikarlı kolye dikkat çekti. Bu defa beyaz tahtanın üzeri boş iken, tahtanın altındaki Mario Puzo'nun Aile kitabı dikkat çekti.

Peker, geçen hafta yayınladığı videosunda tekrardan bir yer değişikliğine gitmeyi düşündüğünü söylemişti.

"IŞIK TUTULMUŞ TAVŞAN GİBİ KALDI"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu programda gazeteciler Veyis Ateş, Mehmet Akif Ersoy, Merdan Yanardağ ve İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlamıştı. Soylu'nun kendisi hakkında ortaya atılan iddialara karşı açıklamalarda bulunduğu program ve orada yer alan gazeteciler, Peker'in hedefinde yer aldı.

Sorulan soruları beğenmeyen Peker, şunları söyledi: "Saymaz hazırlanmıştı belli, tam girecekti konuya tak kaldı. 'Dur dedi niye sinirleniyorsun?' dedi. O da ışık tutulmuş tavşan gibi kalakaldı. Daha da bir şey diyemedi. 'Ne yapsaydık?' diyor. E kalkıp gitseydin masadan. O 2 buçuk saat konuşmuş, sizler ikişer dakika. Ayıp ya. Bir de 'O suç örgütü lideri zaten' diyorsunuz bana bir de. Nasıl gazetecisiniz sizler."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.