Kahraman TV

Rabia Karakaya Kimdir?

GÜNDEM

Erzurum'da hemşire Rabia Karakaya'nın, hasta bakıcının tacizine uğradığına ilişkin iddiası üzerine başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Erzurum'da hemşire Rabia Karakaya'nın, hasta bakıcının tacizine uğradığına ilişkin iddiası üzerine başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Atatürk Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, hemşire Rabia Karakaya'nın sosyal medyadaki paylaşımlarında ve basına yansıyan taciz iddiasına ilişkin her türlü tedbirin olayın başlangıcından bugüne kadar alındığı belirtildi. Rabia Karakaya'nın Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde çalıştığı, aynı birimde işçi statüsünde görev yapan B.Y. hakkında şikayette bulunduğu anlatılan açıklamada, söz konusu işçi hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı ifade edildi.

Yaşadığımız şu ülkede, tacize ve şiddete uğrayan kadınlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde görev yapan hemşire Rabia Karakaya da onlardan yalnızca biri.

Rabia Karakaya da birçok kadın gibi çevresinden ve adalet sisteminden destek bulamayınca bugün Twitter'a başvurdu. Canından ve hayatından endişe eden birçok kadın gibi sesini buradan duyurmak istedi.

Bu da Rabia hemşireyi taciz eden sapık ruhlu Bilal Yılmaz'ın ta kendisi.

Rabia gibi birçok kadının sesini duymak zorundayız! Kulaklarımızı kapatıp, 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' diye diye üç maymunu oynayamayız! Artık yeter! 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.