Kahraman TV

Osman Alp Kimdir?

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, İdlib'deki Bahar Kalkanı Hareket Bölgesi'nde kahraman askerimiz Osman Alp'in şehit olduğu duyuruldu. Bunun üzerine Osman Alp kimdir, neden şehit oldu? Piyade Teğmen Osman Alp konuları araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Milli Savunma Bakanlığı yetkililerinin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehidimiz olduğu bilgisi paylaşıldı. Ardından kimlik bilgileri verilen şehidin Piyade Teğmen Osman Alp olduğu duyurulunca, Osman Alp kimdir, neden şehit oldu? | Piyade Teğmen Osman Alp soruları merak konusu oldu. İşte detaylar:

OSMAN ALP KİMDİR, NEDEN ŞEHİT OLDU? | PİYADE TEĞMEN OSMAN ALP

Milli Savunma Bakanlığınca yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde (İdlib) 10 Mayıs'ta ikmal konvoyumuza yapılan roketli saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir. Saldırı sonrası bilinen hedefler ateş altına alınmıştır. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'mize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

Bu paylaşımın ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Osman Alp için başsağlığı mesahı yayımlayarak, "Kahraman silah arkadaşımız, 10 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Ömer çoldaş 3 Yıl Önce

Değerli teğmenimize ALLAH TAN rahmet Türk siilahlı kuvvetlerine ve kederli ailesine baş sağlığı dilerim ALLAHHIM merhameti ile muamale eylesin inşaAllah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.