Kahraman TV

Ömer Dizisi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

GÜNDEM

Ömer camiye girecek mi yoksa geri mi dönecek? Ömer'in hikayesi nasıl şekil alacak?

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer'den ilk tanıtım geldi. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Ömer'in ilk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. 

İLK FRAGMAN YAYINLANDI!

Dizi müezzin Ömer'in kendisinden yaşça büyük Gamze'ye aşık olmasıyla yaşanacak olayları konu ediniyor. İzleyicilerin oldukça merak ettiği Ömer dizisinin ilk fragramında Selahattin Paşalı'yı ezan okurken görüyoruz. Bir yandan da Gökçe Bahadır Selahattin Paşalı'ya ulaşmak için bir çaba içerisinde. Paşalı tam camiye girecekken arkasından Gökçe Bahadır'ın seslenmesiyle ikilemde kalıyor. Aynı anda da Barış Falay Ömer'i camiye davet ediyor. 

OGM Pictures’ın Star TV için çektiği dizi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Birbirinden yetenekli ve kendini ispatlamış oyuncu kadrosundan oluşan Ömer, fragmana gelen tepkilerle şimdiden reytingleri alt üst edecek gibi duruyor. Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay dışında Merve Dizdar da bulunuyor.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI!

Ömer dizisinin fragmanının yayınlanmasıyla izleyiciler sosyal medya hesaplarından dizi ile ilgili yorum yağdırdı. İzleyiciler fragmanın çok merak uyandırıcı olduğunu ve Barış Falay, Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın uyumuna dikkat çekti. İşte o yorumlardan bazıları...

Gökçe Bahadırın asilliği ? ve kadronun güzelliği

Dikkat çekici bir iş

Huzur sokağı vibe var

Şimdiden merak ettim baya güzel bi dizi olucak

İyi iş çıkacak gibi, bekliyoruz

Bir tarafta cennet bir tarafta cehennem hangisini seçersen

İddialı bir dizi çok güzel tüylerim diken diken

Bir insan her role mi yakışır!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.