Kahraman TV

Montrö Bildirisine İmza Atan 14 Amirale Gözaltı

GÜNDEM

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Montrö Bildirisine imza atan emekli amirallerden 14'ü hakkında gözaltı kararı alındığı belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'montrö' bildirisinde imzası olan 14 emekli amiralle ilgili gözaltı kararı aldı. Bildiride imzası olduğu tespit edilen 10 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, bildiriyi hazırlayan ve yayımlanma sürecinde aktif olarak faaliyet göstererek imza listesinde yer alan diğer kişiler tarafından imzalanmasını sağlayan kişilerin açık kimlik ve adres bilgilerinin tespit edilerek bildirilmesi üzerine 10 şüphelinin, üzerlerine atılı suçun niteliği ile delillerin yok edilmesinin önüne geçmek ve varsa başka şüphelilerin de ivedilikle tespit edilmesini sağlamak amacıyla gecikmesinde sakınca bulunması nedeniyle gözaltına alınmalarına yönelik karar verildiği yer aldı.

Ayrıca bildiride imzası olduğu tespit edilen 4 şüphelinin ise yaş durumları göz önüne alınarak 3 gün içerisinde Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat etmelerinin kendilerine tebliğine edildiği belirtildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.