Kahraman TV

Meral Akşener'den Tunceli'ye Ziyaret

GÜNDEM

Yurt gezilerine devam eden Meral Akşener’in bugünkü durağı Tunceli oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafın ve vatandaşın derdini dinlemek üzere yurt gezilerine devam ediyor. Akşener’in bugünkü durağı ise Tunceli oldu.

Elazığ Havalimanı’na inen Akşener, burada büyük bir ilgiyle karşılanırken, İYİ Parti lideri ve beraberindeki heyet, Keban Barajı üzerinden arabalı vapurla Tunceli’ye doğru yola çıktı.

Tunceli'nin Pertek ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet ettikten sonra bir çay bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir kıraathaneyi ziyaret eden Akşener'e Tuncelili vatandaş, “İşsizlik had safhada. İnşallah bu hükümet gider. Aldığımız maaşla geçinemiyoruz. Aldığımız maaşla biz ev kirası mı verelim, doğal gaz parası mı verelim? Her gün zam üstüne zam yapılıyor. ‘Ben doğal gazı buldum' diyor bir bakıyorsunuz akşam zammı yapmış, sabah faaliyete geçiriyor. Bir şey gördüğü de, bulduğu da yok. Hep insanları kandırmaca, hep insanları aldatmaca. Bu durumda psikolojimiz bozuldu. Kafamızı adam akıllı yastığa koyamıyoruz” diye dert yandı.

Akşener de bu konuşmanın görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşarak Erdoğan'a “Sayın Recep Tayyip Erdoğan, madem öyle, o zaman neden Tunceli'de, işsizler kahvehanesinde dinlediğimiz vatandaşlarımız bu yükselişi hissedemiyor? Anlattığınız masallar karın doyurmuyor. Kürsü şovları milletimize istihdam sağlamıyor” ifadeleriyle seslendi.

“YAZLIK SARAYINA LİMAN YAPTIRIYORSUN”

Tunceli’deki esnaf ziyaretleri üzerinden Erdoğan’a seslendiği ikinci bir paylaşım yapan Akşener, “Esnafımız, fiyatları müşterisine söylemeye utanıyor, besicimiz, eti de sütü de para etmediği için hayvanını kesiyor. Peki ya sen ne yapıyorsun sayın Erdoğan? Yazlık sarayına liman yaptırıyorsun. Bu sefa hep böyle devam eder sanıyorsan çok yanılıyorsun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.